Servicepakketten

Bij Kruijswijk Tweewielers staan we voor service en kwaliteit. 

Per 1 januari 2017 gaan wij bij aanschaf van een nieuwe fiets werken met servicepakketten. U kunt dan bij ons terecht voor de bekende service, kwaliteit en nazorg, maar ook voor internetprijzen. Aan u de keuze.

Daarom kiest u bij aanschaf van een nieuwe fiets uw servicepakket. U kunt bij ons terecht voor de bekende service, kwaliteit en nazorg, maar ook voor internetprijzen. Aan u de keuze;

 

Goud
U kiest voor maximale kwaliteit en service, en wilt volledig ontzorgd worden, dan kiest u voor servicepakket 
Goud.

Dit betekent dat uw fiets volledig naar uw wensen afgesteld en afgemonteerd wordt. U krijgt de mogelijkheid tot inruilen van uw oude fiets of 50% korting op aanschaf van accessoires.
Uiteraard geven we u in de winkel een deskundig advies en kunt u de fiets proberen. U krijgt 2 gratis servicebeurten, korting op arbeidsloon en een gratis (elektrische) leenfiets bij reparatie en/of onderhoud aan uw fiets. Bij het gouden pakket ontvangt u maximale nazorg en service.
Voor meer informatie over het Bike Totaal 5 jaar garantiepakket voor e-bikes kunt hier terecht.

 


 

Zilver

Wilt u een gunstige prijs betalen voor uw fiets, maar ook service, dan kiest u voor pakket Zilver. U ontvangt een korting van 10% op de adviesverkoopprijs, maar betaalt voor bepaalde services. De eerste servicebeurt ontvangt u tegen een gereduceerde prijs. De fiets wordt geleverd met fabrieksgarantie. Inruil van uw oude fiets is niet mogelijk.

 

 


 

Brons

U wenst service en u wilt daarvoor betalen, dan kiest u voor pakket Brons. Dat betekent dat u voor alle service betaalt, maar u ontvangt dan een hele scherpe korting op uw fiets. In tegenstelling tot internet geven we u een deskundig advies en kunt u de fiets proberen. De fiets wordt afgeleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Inruil van uw oude fiets is niet mogelijk.

 

 

 

 

Contactgegevens

  • Kooiplein 14-16
  • 1901 VW, Castricum
  • info@kruijswijktweewielers.nl
  • (0251) 65 01 00
  • KvK: 32149553
  • BTW: NL820940197B01
  • IBAN: NL74INGB0006651142

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9:00u - 18:00u
Woensdag:  9:00u - 18:00u
Donderdag:  9:00u - 18:00u
Vrijdag:  9:00u - 18:00u
Zaterdag:  9:00u - 17:00u
Zondag:  gesloten
 
De werkplaatsdeur is ivm Corona-maatregelen gesloten.
Meld uw reparatie via de voordeur aan (fiets blijft buiten).

De werkplaats is geopend tot een halfuur voor sluitingstijd


FacebookOnze merken

Bakfiets.nl
Batavus
Cortina
Dutch ID
Firstbike
Loekie
RIH
Sparta
Sparta Young
Van Raam