Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Servicepaketten
Werkplaats fietsen Werkplaats scooters
Fietsverzekering Bromfietsverzekering

CONTACT


Kruijswijk Tweewielers
Kooiplein 14-16
1901 VW Castricum
T (0251) 65 01 00

Openingstijden

Ma:  gesloten
Di:  9:00 tot 18:00
Wo:  9:00 tot 18:00
Do:  9:00 tot 18:00
Vr:  9:00 tot 18:00
Za:  8:00 tot 16:00
Zo:  gesloten
 
De werkplaats is voor het afhalen van (brom)fietsen geopend tot een half uur voor sluitingstijd

Servicepaketten - FietsenBij Kruijswijk Tweewielers staan we voor service en kwaliteit. 

Per 1 januari 2017 gaan wij bij aanschaf van een nieuwe fiets werken met servicepakketten. U kunt dan bij ons terecht voor de bekende service, kwaliteit en nazorg, maar ook voor internetprijzen. Aan u de keuze.

Daarom kiest u bij aanschaf van een nieuwe fiets uw servicepakket. U kunt bij ons terecht voor de bekende service, kwaliteit en nazorg, maar ook voor internetprijzen. Aan u de keuze;


Goud
U kiest voor maximale kwaliteit en service, en wilt volledig ontzorgd worden, dan kiest u voor 
Goud.

Dit betekent dat uw fiets volledig naar uw wensen afgesteld en afgemonteerd wordt. U krijgt de mogelijkheid tot inruilen van uw oude fiets of 50% korting op aanschaf van accessoires.
Uiteraard geven we u in de winkel een deskundig advies en kunt u de fiets proberen. U krijgt 2 gratis servicebeurten, korting op arbeidsloon en een gratis (elektrische) leenfiets bij reparatie en/of onderhoud aan uw fiets. Bij het gouden pakket ontvangt u maximale nazorg en service.

 


 

Zilver

Wilt u een gunstige prijs betalen voor uw fiets, maar ook service, dan kiest u voor Zilver. U ontvangt een korting van 10% op de adviesverkoopprijs, maar betaalt voor bepaalde services. De eerste servicebeurt ontvangt u tegen een gereduceerde prijs. De fiets wordt geleverd met fabrieksgarantie. Inruil van uw oude fiets is niet mogelijk.

 

 


 

Brons

U wenst service en u wilt daarvoor betalen, dan kiest u voor Brons. Dat betekent dat u voor alle service betaalt, maar u ontvangt dan een hele scherpe korting op uw fiets. In tegenstelling tot internet geven we u een deskundig advies en kunt u de fiets proberen. De fiets wordt afgeleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Inruil van uw oude fiets is niet mogelijk.

 

 

 

Kies uw servicepakketDeel het met uw vrienden!


Waarom BOVAG?

  • OfficiŽle merkspecialist
  • Groot kwaliteitsassortiment
  • Deskundig advies
  • BOVAG garantie

FACEBOOK